Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2007 23:17 - четвърто измерение
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 5241 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 15.10.2007 23:29


Дама Пика – игра на въображението или реалност

image
Вярвате ли в духове и привидения? На тях са посветени стотици книги и филми и едва ли има някой, който в детството си да не се е наслушал на разни стряскащо невероятни истории. А може би и вие поне веднъж сте се опитали да призовете образа на всеизвестната Дама Пика.
Ако попитате познатите си дали знаят нещо за нея, най-вероятно ще чуете поне дузина страшни лагерни измислици. Говори се, че този адски студен, но чаровен призрак взима душата на дръзналия да наруши спокойствието му. Неведнъж любопитни тинейджъри са се опитвали да проверят дали в легендите има истина, но резултатът в повечето случаи са преживявания, в които вярват само те.
Както е добре известно, духовете на починали хора обитават един вид “ничия земя”, където има възстановка на тяхната гибел или места, които приживе са им били любими. Много често те могат да оказват влияние в реалния свят, а понякога и да се материализират за кратко. Затова трябва да знаете препоръките на истинските медиуми, за да не пострадате. 
Души от отвъдното не се викат в момент на превъзбудено състояние в банята с дезодорант и запалка, както и след употреба на алкохол или опияти, защото е против правилата и е обидно за починалите, съветва известната астроложка Алена. Според нея това, в което вярват повечето случайни спиритисти, са по-скоро литературни герои. Невъзможно е да извикаш Духа на литературен образ или филмов герой, защото той е плод на фантазията. Когато поискате да контактувате с такива, на тяхно място задължително се появява за разговор случаен Дух от астрала. Ето защо няма как да разберете дали е злонамерен или не.
Въпреки множеството различни мнения за същността на Дама Пика и способностите, които притежава тя, всички са единодушни за начина на призоваването й – в непрогледно тъмна стая пред огледалото с тесте карти в ръка. Смята се, че с Дамата-призрак могат да разговарят само личности с тъмни коси и очи. Малко обаче са наясно с факта, че в стаята трябва да има две жени и трима мъже – нито повече, нито по-малко. Избраникът изважда картата с образа на Дама Пика, поставя я пред огледалото и три пъти призовава духа. Останалите трябва да носят със себе си Жокер, но да не го поглежда 10 секунди след появяването на призрака. 
Колкото и да не ви се вярва, ако се вгледате внимателно, пред вас ще се появи прозрачният образ на красива, но зловеща жена с тъмносини очи и дълга черна коса. Възможно е студеният й зъл поглед да не потрепне изобщо, сякаш е снимка, но ледената й смивка ще ви накара да настръхнете.
Може също да се появи и въпросителен знак без точката отдолу, което означава, че духът иска знае причината, поради която го безпокоите. Ако видите удивителен знак, значи вече сте го ядосали. 
Виденията на група любопитни ученици, повикали Дама Пика, се оказали по-страшни. Те не посмели да я попитат нищо и затова тя започнала да дава знаци за лоши събития в миналия живот на един от присъстващите. Появил се кръст, а след това и съвсем ясен образ на бебе и на бременна жена. Накрая започнало да се оформя нещо като лице.
Дама Пика винаги се появява, поне така твърдят вярващите в нея. После обаче призовалият я сънувал кошмари – виждал смъртта си или млади момичета в черно, обикалящи около пресен гроб с неговото име.

Легендата за Мери
image

Освен известната на всички Дама Пика, съществува подобен мит и за Кървавата Мери. Разликата е, че втората наистина е съществувала. Казвала се Мария I Тюдор, петото дете на прочутия прелъстител крал Хенри VIII, сменил цели шест съпруги. Мери е живяла в далечния 16 в. Качва се на британския престол едва три години преди края на своя живот – 1553 г. Още приживе се сдобива със зловещото прозвище, защото повреме на управлението й на кладата са изгорени 300 еретици.
Много хора смятали, че кралицата е вещица. Сред широко разпространяваните легенди е и историята, че Мери убивала малки момиченца и се къпела в кръвта им, за да запази младостта си.
Ако изпълните познатата процедура за викане на черната Дама, но повторите 13 пъти Блъди Мери, какво мислите ще се случи? Някой ще ви изненада с коктейл от водка, доматен сок и черен пипер? Не, изведнъж ще се появи непозната жена и ще започне да ви драска по лицето. Съществува обаче и вярването, че при смяна на думите Кървавата Мери с Адската Мери, ще си уредите среща не с кой да е, а със самия Сатана. Затова вимавайте, когато решите да си поприказвате с отдавна починали хора.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - платье купальник
30.10.2012 15:15
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://shadid-cars.com/index.php?subaction=userinfo&user=Jeatmerty>бижутерия москва </a> мк платья <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-синюю-сумку»>купить синюю сумку</a> черно белое платье фото <a href=http://relizator.ru/user/Emurcezem/>платья 48 размера </a> сумка винкс купить ... Удачи Всем!
-====-
Discount for Christmas - <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>kamagra post uk </a> - online order for Kamagra without prescription :.Kamagra UK .: Discount for Christmas 7 5 % == <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/#Kamagra-Oral-Jelly-review-canada-Online-pharmacy»>Kamagra Oral Jelly review canada Online pharmacy</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511754
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686