Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2007 23:21 - сава цеков
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 3163 Коментари: 2 Гласове:
0



Сава Цеков мечател да стане диригент

Достатъчно е само да станете по-раничко някоя сутрин и ще ви се прииска всеки делник да сте ранобудни. Точно в седем по TV 7 ще ви се усмихне не кой да е, а един от най-красивите мъже в страната Сава Цеков, “Мистър България” за 2000 г. Така с дистанционно в ръка на хумористична вълна ще похапнете сладко гофрети, докато получавате полезни съвети. И мисля, че няма начин да не се съгласите със споменатия в предишния брой личен чарт за най-готини екранни лица на екипа на “ТВ Монитор”.
Ако накараме симпатягата, познат също и като организатор на конкурса “Мисис България”, да разкаже за детските си лудории, несъмнено ще му припомним и многото “изяден” бой. “Летните ваканции задължително прекарвах на село и с приятелите ми се чудехме каква щуротия да измислим”, припомня си бившият манекен. “Една сутрин се събрахме цялата тайфа и отидохме на разходка в гората. Играхме цял ден и всичко беше наред, докато не решихме да се връщаме. Тогава разбрахме, че сме се изгубили”. Хлапетата беуспешно се лутали в търсене на верния път няколко часа. За щастие изплашените баби и дядовци най-накрая ги намерили, но вместо да ги посрещнат с “питка и мед” (както изгладнелите немирници очаквали), ги нашамаросали здравата. Това е само малка част от забавните и незабравими детските преживявания на Сава, който и досега обожава да ходи за риба и да играе футбол.
Неделните дни обаче винаги му били заети с гледане на телевизия. Какво приковавало така вниманието му? Внимание! Сава мечтаел да стане диригент и не пропускал симфоничните концерти по Канал 1. Хванал палка ръкомахал неуморно в продължение на часове. “Баба ми много се забавляваше”, издава новоизлюпеният журналист, който смята, че по нетрадиционен начин е постигнал детското си желание. 
Може да се каже, че е роден под щастлива звезда. Едва 19-годишен е избран за най-красивия мъж в страната. Това му проправя път към международните подиуми. Отива на конкурс в Сингапур, но поради непредвидено стечение на обстоятелствата е дисквалифициран. “Организаторите бяха гейове и се подиграваха с нас. Върхът беше като ни раздадоха мъжки прашки и ни накараха да ги облечем. Отстраниха ме от състезанието, защото ударих един от фотографите, който ни викаше “дами” и “кучки”. Просто нервите ми не издържаха”, признава си красавецът. 
Този неприятен инцидент обаче е последван от приятни мигове. През миналата година проявява и скритите си актьорски заложби . Снима се в лентата “Черната далия”, където е, както сам се изразява, “нещо като дубльор на Джош Харнет”.
В каря на миналото лято започва като на шега работа в TV 7. До последно мислел, че приятелите са му направили скрита камера. И без да подозира за шегите, които тепърва ще започнат да правят с колегите си, Сава с удоволствие се изявява на малкия екран. След малко повече от половин година, той със сигурност не може да се оплаче от скука в телевизията.
Един от най-интересните номера, които му е “завъртал” екипът е новината, че Елена от Big brother ще чете синоптичната прогноза при тях. Дебютантът така “лапнал въдицата”, че дори звънял на програмния директор да пита. Естествено всичко се оказало измислица. В отговор лицето на сутрешния блок спретнало пикантната лъжа, че е женен с малко хлапе на име Веселин. “На първи януари ми звъняха всички да му честитят именния ден”, смее се доволно той.
За бъдещи планове не смее да говори засега, защото “животът ще покаже”. Истината е обаче, че това, с което се занимава в момента му доставя огромно удоволствие и тръпка. Затова ще продължава да радва зрителите всяка сутрин от телевизионния екран.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lubimetz13 - Да попитам :)
18.10.2007 17:18
Да не би случайно да си PR ан Сава Цеков ? :)
цитирай
2. despida - :)
18.10.2007 17:58
не :)
но не е лошо момчето
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511718
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686