Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2007 07:33 - Д-р Хаус
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1208 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2007 07:34


18.10 23:47 - Д-р Хаус – неща, които може би не знаеш за него

Обичам доктор Хаус. Той е велик. Имам да ви кажа няколко неща за него научени от нета и някои казани от приятели. Ако четеш това си:

а) фен на Хаус

б) болен фен на Хаус

в)фанатизирана фенка на Хаус

или най-лошото

г) не разбираш д-р Хаус, нито хумора, нито каквото и да било

ако е така, ходи гледай Спешно Отделение или Анатомията на Грей и не чети повече след този ред.


image

 

Сега щом четеш това си или от първите три възможности, или си “г”, но просто те е яд и искаш да видиш какво има. Така че, ако ще си анонимен и ще пишеш злобни коментари от долу си разкрит.

НО ПО СЪЩЕСТВО

Хаус разби всички страни в Европа, като дори в Америка е сред първите и за трите си (завършени) сезона обра куп награди, които е безмислено да се споменават. Хю Лоури (Д-р Хаус) може да си го гледал по кабеларките в сериала “Джийвс и Уустър” или в “Черното влечуго”.

Ако ти е интересно трябва да ти кажа, че в един от епизодите, където действието е къщата на Хаус, на телевизора му се вижда, че се е приготвил да гледа именно епизод от “Черното Влечуго”.

Говорейки за къщата на Хаус трябва да споменем, че той живее на номер 221, както Шерлок Холмс живее на Бейкър Стрийт 221Б.

Продуцентите не крият, че Холмс е протоип на Хаус, а д-р Уилсън на д-р Уотсън. Холмс си инжектира кокаин , а Хаус приема Викодин, но и двамата си падат по дрогата. Всъщност по-интересното е, че самия Холмс е прототип на Д-р Джоузеф Бел – истински доктор вдъхновил Артър Конан Дойл. Самият Бел също е разрешавал заплетени случаи по метода на дедукцията, както Холмс и впоследствие Хаус.

В пилотния епизод фамилията на героинята е Адлър (както е любимата на Шерлок Холмс – Айрин Адлър, спомената само в някои книги), а по-късно в епизодите Хаус е прострелян от човек на име Мориарти (както и в книгите на Конан Дойл е кръстен вечния враг на Хаус).

Оказва се обаче, че самият баща на актьора Хю Лоури е бил лекар. “...взимам повече пари от баща ми, за да играя негово копие” е коментарът на самия Лоури.

Тъй като продуцентите искат актьор, който да изглежда като американец, в момента, когато Лоури се явява на кастинг, Брайън Зингър – един от хората, които дърпат конците се провиква: “Ето виждате ли го. Такъв човек ми трябва – 100%-ов американец” - без да знае, че Лоури си е чист британец, който покрива много добре акцента си.

Ако роните сълзи по връзката на младия д-р Чейз и сексапилната д-р Камерън трябва да ви светнем, че двамата наистина се сгодяват миналата година и освен в сериала, въртят любов и у дома.

Относно сексуалния живот на Хаус, когато го питат (Хю Лоури) дали според него би било добре да има връзка с героя му и д-р Къди, той отговаря: “Ако сериалът продължи достатъчно дълго може да имам връзка със всички жени. За мен редът няма значение”.

Хаус кара мотор Honda CBR1000RR. Последното без връзка.

Сериалът се излъчва свръхуспешно, като в Италия е номер 1, в Германия разби рекорда с 35% share, а в БГ редовно смачква физиономията на конкурентните телевизии.

Автор: kiro




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Die Seite habt ihr spitze gemacht
26.07.2011 14:38
Tolle Beitraege die auf jedenfall auch allen gefallen duerfte. Aber auch meine Texte dьrfte gefallen auch wenn sie sich um <a href=http://www.sexcamamateure.net><b>Sex Cams</b></a> dreht, aber voellig private Frauen zeigt.
Und hier ist meine persoenliche Seite <a href=http://amateursex-mandy.com>Amateursex</a>
цитирай
2. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 11:08
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511963
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686