Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2007 00:14 - ето нещо за феновете на латино сериалите
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 5499 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.10.2007 00:14


imageТова е Хуан Алфонсо Баптиста, който играе в "Трима братя, три сестри" и "Жената в огледалото". Доста е хубав, а на живо даже още повече.
image

Хуан е венецуелски актьор. Роден е на 9 септември 1976 г. в Каракас. Преди да се посвети но сцената, той играе в Младежкия национален футболен отбор на родината си. Травма обаче прекратява кариерата му на футболен вратар и го насочва към съвсем различна област, тази на телевизионните сериали. Дебютира в теленовели през 1995 г., а с прякора "Котарак" (на испански Gato) се сдобива след ролята си в сериала "От сърце" през 1997 г. От тогава той е известен с този прякор в артистичните среди. Следват сериалите "В плен на любовта", "Като на кино", "Любовна магия" и др. 
В България е популярен от колумбийската теленовела "Трима братя, три сестри", в която играе ролята на Оскар, която му донася най-много награди. Той е най-амбициозният от тримата братя. В друга теленовела, за която вече споменах, е в главната роля - "Жената в огледалото" от 2004 г, където си партнира отново с невероятно красивата Паола Рей. Считан е за един от най-красивите мъже в света. И не без основание :) 

image




Тагове:   латино,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511759
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686