Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2007 00:30 - Бягство от затвора
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1505 Коментари: 0 Гласове:
0



“Компанията” спасява затворник от СОНА image Британският актьор Крис Ванс дебютира в третия сезон на хитовия сериал "Бягство от затвора".
Един от най-новите герои в "Бягство от затвора" е тайнственият затворник в СОНА Джеймс Уистлър, изигран от британския актьор Крис Ванс. Първата му поява в пандизчийската поредица е в началото на третия сезон, който в момента върви отвъд Океана всеки понеделник по телевизия FOX. "Компанията", виновна за неприятностите на братята Линкълн и Майкъл, проявява особен интерес към въпросния герой и затова се опитва да го измъкне на свобода чрез Майкъл. Крис Ванс, прочул се с австралийската поредица All Saints, продължава снимките по сериала в Далас. Публикуваме част от интервю за сп. OK! Magazine, в което актьорът разказва за преместването си в Америка и работата по касовата продукция.­ 

- Крис, ти си англичанин. Изпита ли културен шок, когато се премести в САЩ?
­- Всичко се случи толкова бързо и затова известно време бях малко като замаян. Все още свиквам с размера на храната и с това колко много сирене и сметана слагат на всичко хората в Далас. Доста калории, но ще се борим някак с тях.

-­ Работиш с доста сплотен екип. Направиха ли ти някакво специално посрещане?

-­ Направихме няколко среднощни обиколки на града, за да го опозная. Посетихме поне десетина бара и разгледахме жените. А що се отнася до снимачната площадка, ако не направиш нещо точно както трябва, колегите веднага ти го казват. Всички от екипа са като остри бръсначи. Държат те на нокти.

-­ С какво ще запомниш първата си среща с Уентуърт Милър?
-­ Сега вече разбрах защо и жените, и мъжете го харесват много. Уентуърт наистина е много весел и усмихнат човек. Заедно се смеем по цял ден, а за мен това е изключително важно. Снимките продължават дълго и понякога са много уморителни в жегата, а Уент прави нещата наоколо наистина доста по-свежи.

-­ Какви са отношенията ти с него в поредицата "Бягство от затвора"?
-­ Ами, трябва да станем приятели по сценарии. Ще се обединим ­ ще играя ревностния ангел и ще видим какво ще се получи.

-­ На снимачната площадка правиш доста уморителни физически упражнения…
-­ Бях дърпан през стени, преследван из канализации, имаше сцени с бой и стрелба по мен. Първите няколко дни това беше шокиращо, но вече свикнах. Имам предвид, че не трябва да си взимам душ вечерта. Мога да си отида направо вкъщи, да си легна в леглото и да се появя на следващата сутрин. Точно като героя ми, нали?



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 512014
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686