Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2007 00:26 - Деветимата
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1035 Коментари: 0 Гласове:
0



Банков обир по Нова тв Криминалната поредица “Деветима” ще върви четвъртък, петък и събота Надежда Стоянова image Криминалната драма "Деветимата" започва тази вечер в 20.00 ч.
Както стана ясно през последните няколко години, единствено драматичните сериали могат да приковат пред малките екрани зрители на килограм. Нова тв залага именно на този жанр, като през програмата є са минали пълен комплект от най-хитовите криминални, адвокатски и хазартни истории. Поредното ново предложение на националната телевизия ­ „Деветимата", започва тази вечер от 20.00 ч. и ще върви четвъртък, петък и събота.
Банките от край време са изкушение както за истинските крадци, така и за екранните сюжети. Поредицата разказва как в една съдбоносна сутрин съдбите на деветима непознати се преплитат съдбоносно. И само за няколко минути един случайно срещнат човек може да се превърне в единствения, на когото можеш да разчиташ.
Двама престъпници заключват вратите на банката, в която героите се срещат, като обещават обирът да приключи максимум за пет минути и без пострадали, въпреки оръжията, с които ги заплашват. Е, нещата обаче се усложняват и плановете на похитителите тотално се объркват.
Минават цели 52 часа преди деветимата, оказали се на неподходящото място в неподходящия момент, да се приберат вкъщи. Стресиращото преживяване безспорно се отразява върху живота и характерите на героите. С всяка изминала минута отношенията между тях се преплитат, задълбочават и усложняват.
За всеки от тях надеждата остава жива, тъй като те трябва да се върнат към нормалното си ежедневие ­ навън ги чакат техните семействата и приятели. image

Ситуацията се усложнява и двамата обирджии взимат заложници за цели 52 часа.

image

Един от похитителите, които обещават банковият обир да приключи за пет минути.

ОДВЪД ОКЕАНА Световният дебют на поредицата "Деветимата" е на 4 октомври 2006 г. в ефира на ABC. Отреденото му място в програмата е промеждутък след историята за оцелелите от злополучния полет 815 ­ „Изгубени". До Канада лентата достига шест дни по-късно. Не след дълго обаче, в края на ноември същата година, сериалът е грубо изхвърлен от програмата заради нисък рейтинг. След няколко месеца телевизията прави повторен опит да представи банковия обир, но този път с още по-голям неуспех ­ отбелязва рекордно ниска гледаемост. Все пак по същото време вървят още и хитовите продукции "Д-р Хаус" и "Бягство от затвора". Въпреки зрителското неодобрение "Деветимата" е отличен с номинация за Golden Reel Award в категорията "най-добър звук в телевизията". Явно си заслужава си заслужава да му бъде отделено малко време.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 510284
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686