Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2007 00:33 - мониторинг
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
0



МОНИТОРИНГ. ЛЮБИМИТЕ СЕРИАЛИ ПОД ЛУПА image ЧЕТВЪРТИЯТ СЕЗОН НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" започна в четвъртък по FOX life. Култовата трагикомедия на модерния свят ще върви всеки четвъртък от 22.30 ч. и в събота от 20.30 ч. Ако искате да сте в крак с модата, да знаете какво се носи, пие, яде и кой е последният хит в уличния жаргон, не пропускайте новите епизоди на хитовата поредица. Сексът отново ще е безразборен, труден, комичен, трагичен, разтърсващ, блудкав, но просто задължителен. Градът всички знаят, че е Ню Йорк ­ меката на свободната любов и липсата такава, идеалното място за разврат, но и клетка за самотници.

image "МЕДИЦИНСКО РАЗСЛЕДВАНЕ" започна в понеделник по AXN и ще върви всеки делничен ден от 18.00 ч. Специален правителствен отряд разследва внезапни и опасни медицински случаи, които застрашават човечеството от масово разпространение. Смъртоносните зарази избухват внезапно и се разпростират за минути. Отрядът от медицински следователи към Националния институт по здравеопазване, начело с Д-р Стивън Конър, е изправен пред нелеката и опасна задача да предотврати опасните зарази из цялата страна. Само че медицинската ситуация е само едната страна на проблема, тъй като те също трябва да запазят контрол над създалата се ситуация и да предотвратят настъпващата масова паника.
image
"КОЛOМБО" е новото заглавие в програмата на FOX Crime. Филмовият канал върна зрителите назад във времето миналата неделя с тази американска криминална поредица, вървяла от 1968 до 2003 г. Главната роля е поверена в ръцете на Питър Фалк, когото сме гледали в сериала "Изгубен свят". Разследващият тежки престъпления детектив Колoмбо изобщо не вдъхва доверие на пръв поглед. С измачкания си шлифер, очукана кола и безсмислени обяснения той създава впечатление за некомпетентен мърморко. Голяма заблуда! Тези, които са го подценили, жестоко са си изпатили. Топ следователят се държи приятелски с всеки заподозрян и има навика постоянно да говори за жена си, която зрителите никога не успяват да видят. Той обаче успява да подведе дори и най-изобретателните престъпници.


Тагове:   мониторинг,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 510854
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686