Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2007 19:52 - Дейвид Духовни се отдава на разврат
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1677 Коментари: 0 Гласове:
0



Дейвид Духовни стана писател

Секс до дупка

всеки четвъртък
21:05
HBO

image

Любимецът на всички почитатели на конспиративните теории Дейвид Духовни се завръща в родния телевизионен ефир. Този път обаче няма да разследва паранормални явления в ролята на агента на ФБР Фокс Мълдър, а ще се отдаде на всички пороци и изкушения, за които можете да се сетите. В новата поредица – Секс до дупка, която започва тази седмица по

HBO и ще върви всеки четвъртък от 21:05, актьорът се превъплъщава в писателя Ханк Муди. След провала на последната си книга той се мести в Лос Анджелис, за да посъживи кариерата си. Междувременно полага и огромни усилия да изпълнява стриктно родителските си задължения, макар че мислите му са заети с мечти за бившата му приятелка Каран, която вече е щастливо сгодена за друг. И накрая вместо да си търси нов издател, Ханк започва да се забавлява както си му е редът – с алкохол, наркотици и хубави жени. 

image

ЗАД ГРАНИЦА
Световният дебют на Секс до дупка е на 13 август тази година. И само няколко месеца по-късно вече е и у нас. Оригиналното заглавие на сериала е Californication – комбинация от името на американския щат Калифорния и думата fornication (англ. разврат, извънбрачен секс). Това понятие се появява в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век в американския щат Орегон по стикери с призив „Don’t Californicate Oregon” - Не развращавайте Орегон. Вероятно обаче по-младите ни читатели вече са се сетили, че именно заглавието на въпросния сериал бе използвано за един от най-успешните албуми на групата Red Hot Chili Peppers.


Тагове:   отдава,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 510255
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686