Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2007 16:14 - Иван и Андрей
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1604 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.11.2007 16:45


Сблъсъкът на вечните хлапета

 image

Неподправено чувство за хумор, енергия в неограничени количества и умел усет за самоирония са основни характеристики на най-актуалните телевизионни водещи сред младото поколение. Вместо да се излежават след поредната бурна нощ, всяка неделя Иван и Андрей събуждат зрителите с разпален спор на злободневна тема. И така вече цели шест години, а да се надяваме да продължи поне още два пъти по толкова.

 

Здравейте! Защо решихте за шестия рожден ден на ток-шоуто Сблъсък да организирате благотворителен търг?

Андрей: Средствата ще отидат за ремонт на 6 ОУ, в което двамата с Иван учихме като малки. Решихме, че най-лесният начин да изкараме пари е да направим търг с емблематични за Сблъсък предмети, да дадем и от нас известна сума и така да оправим любимото училище. А освен това празнувахме на 1 ноември – Денят на будителите.

Иван: Разбрахме, че не е толкова лесно да се събират пари за благотворителност. Сумата се оказа недостатъчна и затова ще пуснем предмети на свободен търг в предаването – всеки, който поиска, може да ги купи.

 

Какво все още не сте успели да кажете на зрителите след 300 предавания?

А: Целта ни не е да поучаваме и да размахваме пръст. Не искаме да казваме на никого нищо, просто искаме хората, които ни гледат да се забавляват.

И: Нашето мнение така или иначе го казваме свободно. Взимали сме позиция по доста теми, но не искаме да го налагаме.

 

Коя е любимата ви тема, по която сте сблъсквали мнения в студиото?

А: Много са. Аз съм запален по историята, взимам присърце македонския въпрос и затова любими са ми разговорите на тази тема с Божидар Димитров и Краси Каракачанов.

И: Имаме и страхотни мъжко-женски теми, които също не са за подценяване. Разглеждали сме взаимоотношенията между половете под всякакви ъгли.

 

Имало е ли участник, от който да не сте могли да вземете думата?

А: Да, Гина!

И: Това е една сексоложка, която просто не остави никой друг да каже и дума. Даже се шегувам, че като каним нея няма нужда да вдигаме толкова рано и други хора, които идват и мълчат.

 

Планирате ли някакви промени в шоуто?

А: Нищо конкретно засега.

И: Имаме разни идеи, но не знаем дали няма да развалим формулата, която засега работи успешно.

 

Много ваши зрителки живо се интересуват дали пиете толкова алкохол, колкото говорите за това в ефир?

А: О-о-о, дори повече, отколкото говорим.

И: Истината е, че обичаме да се веселим с приятели на маса и да си попийваме. Затова преди време имахме и наше местенце, където да се събираме с готини хора и да се забавляваме до сутринта.

 

След като се налага в неделя да сте ранобудни, ставате ли рано и през делничните дни?

А: Всичко зависи от графика и срещите ми за деня. Признавам си, че страшно трудно ставам рано и почти винаги закъснявам за уговорките си. Лягам късно и събуждането в сутрешните часове е истински кошмар за мен.

И: Аз пък почти всеки ден ставам много рано, защото имам малка дъщеря и трябва да я водя на детска градина. А дори и през почивните дни малката е толкова ранобудна, че вече не си спомням кога за последен път съм спал до 11:00

 

Какво е лекарството ви срещу лошо настроение?

А: Напоследък бокс. Така се разтоварвам, освобождавам се от лошата енергия и след това светът ми се струва една идея по-добър.

И: Тайната за доброто ми настроение е дъщеря ми. Колкото и да ми е криво, като видя усмивката на едно две-годишно хлапе, което ме гледа с огромните си очи, забравям всичко.

 

Какво ще кажете за прякорите, които ви лепнаха по времето на Music Idol – опосумите?

А: Бяха смешни и на място, Глория ги измисли. Забавлявахме се с тях.

И: Те бяха само и единствено за шоуто, не ни останаха и в живота. Никой вече не ни вика опосуми.

 

Често се шегувате за топлите отношения помежду си. Случвало ли ви се е наистина да получите неприлично предложение от мъж?

А: Ще си призная, че се е случвало да има разни подмятания по мой адрес. В началото като започнахме тв кариерата си всички ни смятаха за обратни и ние решихме, че няма смисъл да се борим с това. Нека хората да си мислят каквото искат. С Иван чувството ни за хумор е по-особено и изобщо не ни пречи да си подхвърляме шеги на тази тема.

И: Ако ми се случи да ме сваля мъж, бих реагирал с чувство за хумор или с ляв прав – ще реша на момента.

 

Иван и Андрей бяха водещи на първия сезон на Music Idol, а последният проект, с който се захванаха през септември, е играта Това го знае всяко хлапе

 

МАЛКИ ТАЙНИ

- Иван е завършил актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ, а Андрей – тв журналистика

- двамата започват кариерите си от регионалната кабелна телевизия Демо и пробиват в до национален ефир чрез канал ДЕН

 

ВИЗИТКА

За да не се получи объркване, ще отбележим, че Андрей е този с очилата. След толкова години на екран все още има хора, които бъркаткой кой е. Те са автори, продуценти и водещи на ток-шоуто по bTV Сблъсък. Много са суеверни – за най-различни дребни неща. Обожават да пропиляват свободното си време в игра на джаги.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 512004
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686