Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2007 16:38 - reality
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1079 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.02.2008 13:14


Как да устоим на изкушението

image

Дълго очакваното луксозно риалити Островът на изкушението стартира с раздяла. След 12-годишна връзка Александър напусна Антоанет с писмо, което тя запази само за себе си. Двамата си тръгнаха от тв експеримента още през първата вечер, а на тяхно място в лазурната Ривиера на маите пристигнаха Юлиан и Миглена. Колко време ще издържи новата двойка, като се вземат под внимание трудноустоимите прелъстители и прелъстителки, само времето ще покаже.

Ако сте изпуснали началото на шоуто миналата седмица може да го гледате всеки четвъртък и петък от 20:00 по Нова тв. Трудно може да бъде описано какво точно представлява превърналото се в сериал шоу. То просто трябва да бъде видяно. Все пак ще се постараем да внесем максимална яснота по въпроса. Четири двойки поставят на изпитание чувствата и отношенията си. Как? Като се опитват да останат безразлични на струящия от специално подбраните Изкусители сексапил – по 11 от всеки пол.

Островът на изкушението

четвъртък и петък

20:00

Нова тв

 

Пейнтбол с Влади Въргала

 

50-годишната Мери от Пълна промяна се превърна от отрудена българка, смачкана от еднообразието на ежедневието, в подмладена дама с по-искрящ поглед от когато и да било. Тя все още носи в себе си младежкия дух и затова като подарък за 25-ата годишнина от сватбата си, освен романтична вечеря с нейната половинка, тя получи и една изтощителна игра на пейнтбол. А кой бе противникът? Царят на сладкото отмъщение Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала. Не пропускайте екшъна, сбъднал много мечти, следващата седмица по Нова тв.

Пълна промяна

от понеделник до сряда

20:00

Нова тв

 

Слави подарява околосветско пътешествие

 image

Горещите ритми, разсъблечените тинейджърки и младежи на хумористична вълна се оказаха неизменни атрибути към кастинга за Танцувай с мен. Вторият сезон на шоуто вече има 16 финалисти, които ще се впуснат в истинска битка за доста примамлива награда. За победителя Слави и компания са подготвили 44-дневно луксозно околосветско пътешествие за двама, 20 хил. лв джобни пари и 7-метрова яхта. Първата задача на кръшните кандидати Дългият постави вчера. В състава на журито влизат сценаристът Росен Петров, режисьорката Стефка Райкова и кипърският треньор по танци Памбос.

Следващите три месеца ще се окажат доста тежки за танцьорите заради ежедневните многочасови тренировки и силната конкуренция. Състезателната схема тази година е малко по-различна – ще има два етапа. Първоначално финалистите ще бъдат разделени на групи от по осем души – мъже и жени, като надпреварата ще е вътре в групите и в края на всяка седмица ще има изпит. Шест седмици след началото на финалите в Танцувай с мен 2 ще отпаднат половината от кандидатите. И тогава всеки ще е срещу всеки.

image

Танцувай с мен 2

четвъртък и петък в Шоуто на Слави

22:30

bTV

 

Sirvivor-ски вълнения

image 

Мускулестото тяло на Жоро Стриптийзьора ще се появи в новия клип на фолк певицата и негова съотборничка от племето Дрейк Джина Стоева. По-вещите в жанра вероятно знаят, че Георги всъщност вече се е снимал в друг проект на изпълнителката. Атрактивният оцеляващ от  Survivor: Експедиция Робинзон краси обложката на последния албум на Джина. В края на месеца предстои да се включи и във видеото на песента Желание.

Докато едни продължават да се забавляват пред телевизионните камери, друг участник в екстремното състезание се запали по лова. Отскоро Александър Киров запълва всеки свободен час с обстрел на диви зверове. Счетоводителят бил вербуван в ловните среди не от друг, а от лидера на бившето племе Барбадос – Антон Агонцев.

Survivor: Експедиция Робинзон

всяка делнична вечер

20:00

bTV




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511831
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686