Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2008 18:23 - Градски легенди
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 4146 Коментари: 1 Гласове:
0



Що е то шоубизнес?

На пръв поглед чаровната водеща на шоуто Градски легенди по TV2 – Вили Сечкова, прилича на кукла Барби, нищо, че не е синеока блондинка. Миловидна и дружелюбна е, стига да не попадне човек в студиото й, защото е готова да разпъне всеки на кръст, за да изкопчи цялата истина. И макар че е бивша манекенка, амбициите й не се изчерпват с безупречна външност и финансово симпатичен приятел, а е решена да докаже, че е достойна конкуренция на най-добрите телевизионери. Да й пожелаем успех!

 image

Здравей, Вили! Разкажи какво е новото ти предаване Градски легенди.

Това е шоу, което се занимава с българския шоубизнес и с клюките около хората в него. Стараем се винаги да представяме информацията по много забавен начин.

 

Българските звезди по-интересни истории ли имат от тези на холивудските?

Разглеждайки известните личности в чужбина в Showbuzz установих, че зрителите се интересуват много повече от това, което се случва в страната. България е малка държава и тези, които гледаме по телевизията, всъщност активно участват в нашия живот, защото можем по всяко време да ги срещнем на улицата.

 

Какво точно е участието в предаването на Станислав, главния редактор на Блясък?

Ами, Станислав ми е колега, който си има своите минутки в шоуто. Той прави много готини интервюта, защото познава звездите, както и те него. Понякога е много трудно да разговаряш с известните, защото или отказват или отбягват директните въпроси, но Станислав има близки отношения с много от тях и затова за него не е никакъв проблем да ги накара да се разприказват.

 

Чия беше идеята за това предаване?

Принципно идеята, но не точно в този вариант, беше моя. Отидох при екипа на Иван и Андрей – продуцентската компания Междина станция, и избистрихме крайната концепция, която всички вече видяха. Направихме предаването заедно и затова не е имало кастинги, на които да ме канят. Просто исках да създам нещо свое и реших, че няма по-добри професионалисти от тях. В най-скоро време ще има още изненади, които все още не са напълно готови. Имаме една нова много интересна рубрика с още участници. 

 

Как започна да се занимаваш с телевизия?

Телевизионната ми кариера започна в Сблъсък, където две години и половина бях асистентка. Оттогава съм толкова близка с Иван и Андрей, а участието ми в Showbuzz стана малко на шега. Тогава бях в период, в който си мислех, че не искам да съм водеща, а предпочитам да съм зад камерата. Но ми предложиха да отида на кастинг в GTV, след като бяха минали вече две прослушвания и не бяха харесали девойка. Отидох, прочетох няколко неща пред камерата и няколко часа по-късно ми се обадиха, за да ми кажат, че са ме одобрили. Аз се почувствах страшно неловко, защото хем не исках да съм аз, хем ме избраха. Но не можеш да подведеш някого, при условие, че си се явил на кастинг. Така станах водеща. За Градски легенди обаче бях абсолютно сигурна, че искам, защото тук изразявам себе си.

 

Каква е разликата между двете предавания?

В Showbuzz нямаше как да покажа себе си, защото това бяха просто реплики, които който и да ги прочете ще звучат по еднакъв начин. Сега имам свобода, нямам чак толкова много написан текст – мога да импровизирам в интервютата, защото се превръщат в лежерни и приятни разговори.

 

Търсиш пикантните подробности на всяка цена. Имало ли е въпроси, които си се притеснявала да зададеш?

Определено не е много приятно да караш другите да се чувстват некомфортно. Правя го, защото това ми е работата. Не мога да кажа, че е неудобство, но понякога не ми се иска да съм на мястото на събеседниците си.

 

Гостите ти винаги ли са искрени?

Смятам, че в ситуация, в която нямаш много време, за да обмислиш отговорите си, до голяма степен си искрен. Звездите у нас са доста особени и често искат предварително да видят въпросите, после отхвърлят някои от тях. Осен това трудно се навиват да дойдат в студиото. Не мога да разбера какво толкова крият? Трябва да покажат на хората, че са по-отворени. Дори и да излъжат, нека го направят добре. Повечето от тези хора са творци и са много интересни личности.

 

Кой е бил най-интересният ти гост досега?

Безспорно е Емил Кошлуков, защото е забавен и интелигентен, а и има интересни случки, които може да разкаже. С него е изключително лесно да се направи интервю.

 

МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

Ние с Емил Кошлуков сме много добри приятели – той ще ми става кръстник, но се изписаха много неща, че сме имали връзка. Мъж и жена щом се появят някъде заедно, за тях тръгват слухове, че правят секс. Понякога като чета вестниците се чудя дали на българските звезди им остава време за друго освен за пиене, купони и секс. Ако всички тези статии са верни, на нас не ни остава време за нищо друго. Да речем, чисто хипотетично, че спя с трима мъже и излизам всяка вечер по партита и се напивам, кога ще ми остава време да работя.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - s taia rabota vse rabota kakvi gi ...
19.09.2008 17:39
s taia rabota vse rabota kakvi gi govorish samo se chudish kade da otidesh na kafentze i kak da se zalepish za niakoi za da te zabelezhat porednata fliortza
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 512022
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686