Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2008 18:20 - Тай Дигс
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 3206 Коментари: 0 Гласове:
0



Новият ден на Тай Дигс

image

Всички зрители познават Тай Дигс като сваляч номер едно в Ню Йорк от поредицата Кевин Хил. Той е адвокат с блестящи перспективи, който през деня събира погледите на съдебните заседатели, а нощем – тези на представителките на нежния пол по клубове. Поредното предизвикателство пред чаровния шоколадов актьор е сериалът Новият ден, който от скоро върви всяка неделя от 21:00 по AXN. Подробности за шоуто ще научим от самия него в интервю, предоставено на ВКЪЩИ&ТВ от ABC/Disney.

 

Какво е интересното в сериала Новият ден?

Смятам, че самата идея да изживее вчерашния ден отново е много интересна за зрителите. Досега в телевизията не е имало подобно нещо, което така добре да описва човешката същност. От друга страна историята изглежда като някаква мистерия – пъзел, който трябва да бъде подреден.

 

Не ти ли писна да играеш един и същ ден?

Технически става въпрос за един и същ ден, но всеки път ми се случват коренно различни неща, които ме доближава или отдалечава от разгадаването на загадката. Така, че изобщо не може да става дума за отегчение и досада, а напротив – беше много интересно. Събуждам се винаги в апартамента на моята приятелка, но си казваме различни неща, защото аз искам да изживея следващите 24 часа по различен начин.

 

Какъв всъщност е твоят герой и какво иска да постигне?

Влизам в ролята на ченгето Брет Хопър – таен детектив, които разследва нарко бизнеса в града. Бившият му партньор се казва Чад, а сега разкрива престъпления с помощтта на чаровната Андреа. Близък негов приятел е член на една от бандите и така получава вътрешна информация за големите сделки с дрога. В сериала има също и елемент, напомнящ за сапунените истории – приятелката на моя герой Рита е била женена за Чад (в ролята Адам Болдуин – бел. ред.).

 

Защо се повтаря точно денят, в който те обвиняват в убийство, а не месец преди това, например?

Причината е в това, че продуцентите и сценаристите на сериала искаха да направят едни много добър продукт и успяха. Ако повтаряха ден, в който отивам на пазар за обувки, на никой нямаше да му е интересно.

 

Има ли някакво правило, което трябва да спазваш в историята?

Важно е само да знаеш, че всеки ден рискуваш живота си. Ако останеш жив, значи някой друг умира. През цялото време нямам никаква представа кога денят ще спре да се повтаря, което е най-интересното. Защото ако знаех, че утре отново ще се повторят днешните събития, когато убият приятелката ми, просто щях да си кажа: Ще изчакам да се събудя.

 

Твоят герой единственият ли е, който знае за повтарящия се ден?

Да. Всъщност има момент, в който се опитвам да кажа на Рита и на Чад какво се случва, но започвам да звуча като луд. Нормално е човек, който не го е изживял, да си помисли, че говоря глупости.

 

Ако в края на сезона Брет разреши загадката, ще има ли продължение на сериала?

Ще се насоча към Анатомията на Грей. (смее се)

 

Рита може би, защото е медицинска сестра.

О, да. Вярно. Засега сме обсъждали само първите 13 епизода. Дали ще има продължение все още никой не знае.

 

Участвал си в драматичната поредица Кевин Хил. Каква е разликата да си главен герой в трилър?

В Кевин Хил съм адвокат, който трябва да се грижи за едно хлапе, при това не неговото. И така вместо да ходи по срещи с неустоими красавици, в повечето случаи стои вкъщи и сменя пелените на малката принцеса. Този сериал беше коренно различен от Новият ден. Тук трябва винаги да съм в кондиция и много съсредоточен, защото шоуто сякаш е на бързи обороти и репликите минават на аутокюто като светкавици.

 image

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ:

- Тай участва и в сериалите Али Макбийл, Западното крило, Закон и ред и Пътеводна светлина

- след завършване на гимназия се записал да учи театрално изкуство в университета в Сиракуза

- като студент за кратко бил вокалист на група Zoo Trip, а след дипломирането си се появил в няколко постановки на Бродуей

- през 1994 прекарал осем месеца в чужбина и дори пял в Карибската вариететна програма на токийския Дисниленд




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 510241
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686