Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2008 18:45 - Дисекция на изкушението
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1311 Коментари: 0 Гласове:
0



Дисекция на изкушението

Един от най-противоречиво приетите риалити формати у нас – Островът на изкушението, завърши по-драматично отколкото някой е предполагал.  Самоуверени мъжкари видяха как само за дни могат да изгубят човека, който обичат. И точно това ги накара да си дадат сметка колко много означава той за тях. За всичко това, че и още нещо, дни след финала на луксозното шоу ни разказа водещият Витомир Саръиванов.

 
image

Вито, предаването се превърна в сериал, защото тогава финалът не беше като на кино – щастлив за всички?

Според мен беше щастлив, защото целта беше изпълнена. Реално участниците дойдоха, за да си отговорят на някои доста важни въпроси. Имаше двойки, които се разделиха, но понякога в нещастието се крие щастие, защото това значи, че е по-добрият избор за тях. Едва ли щяха да са по-щастливи, ако се бяха върнали и продължили да живеят по същия начин, със същите проблеми. Нямаше класическия холивудски happy end, но тук вместо от сценаристи решенията се взимаха от самите герои.

 

Участниците успяха ли да се отпуснат пред камерите?

Някой успяха, а други – не. Имаше двойки като Кики и Андрей, които показаха на зрителите страшно много неща – те се развиваха, хората се запознаваха с тях и виждаха как се променят. Заради това станаха толкова популярни. Обратният вариант бяха Миглена и Юли, които през цялото време се пазеха. Това беше много голяма грешка, защото се върнаха и нищо не се промени. Дори не използваха времето, за да помислят за отношенията си. За Меги беше по-лесно, защото се забавляваше, но Юлиан си беше поставил за цел да не ревнува и да не й даде на нея повод за това.

 

А какво ще кажеш за третата двойка, която остана до края – Милена и Филип?

От всички участници Милена спечели най-много, защото тя предизвиква състрадание без да се старае. На никой не му е приятно да гледа как една жена дърпа каиша в една връзка – работи и издържа семейството, а от другата страна няма нищо. Филип имаше ужасно странно поведение на острова. Каквото и да видеше и чуеше казваше, че не е вярно. Донякъде разбирам доводите му, че това е телевизия, но колкото и да се опитваш да провокираш някого, няма как да стане, ако той не е дал повод за това.

 

Андрей определено даде повод, но накрая се изплаши, че ще изгуби Кристина. Трябва ли човек да се чувства застрашен, за да покаже истинските си чувства?

Доказано е, че човек разбира какво е притежавал чак след като го загуби. Моментът, в който усетиш, че любимият ти се изплъзва, е времето, в което трябва да направиш някакъв жест или компромис, за да го задържиш. Наистина в началото Андрей беше много уверен, че каквото и да направи Кики ще се върне при него, а и подцени изкусителите.

 

Кой и с какво те изненада най-много?

Всички ме изненадваха непрекъснато, защото аз ги познавах само от кастингите. За мен беше много интересно по време на Огньовете на откровението, на които всъщност разбирах страшно много неща за тях. Проблемът беше, че аз реално нямах контакт с тях извън снимките и сега, когато вървяха епизодите, видях много неща, които там не знаех.

 

Ти били подложил връзката си на подобно изпитание?

Не, защото нямам какво да изпитвам – имам съпруга и две деца. При нас етапът на изпитание отдавна е минал.

 

След всичко, което видя, можеш ли да кажеш кое е най-важното нещо, за да бъдат преодолени проблемите в една връзка?

И преди шоуто смятах, че най-важно е да можем да говорим помежду си. Няма друг начин и предаването го показа. В съвременния свят обаче двойките имат огромен проблем с комуникацията – не си говорят, не си споделят какво мислят, не са честни един с друг. Оказва се, че живеем в материален свят, в който има чисто материални цели една след друга: сега трябва да си купим хладилник, после плазма, след това кола, къща… И абсолютно никой не обръща внимание какво се случва между тези цели. Затова много от връзките са на такова ниво. Затова и Милена не може да си даде сметка с какъв човек живее – тя няма време да го обмисли и осъзнае.


КАКВО Е ИЗКУШЕНИЕТО

Изкушение може да бъде всичко, зависи единствено от човека. Ако сме тесногръди и не можем да видим по-далече от носа си, предизвикателство е всяка хубава блондинка например. Но не смятам, че изкушението е нещо лошо или нещо, от което трябва да бягаме като дявол от тамян. То всъщност е много хубаво, защото живеем само веднъж и трябва животът ни да бъде пъстър и интересен.

КАКВО Е ЛЮБОВТА

Няма еднотипно определение, защото това са чувства. Сблъскваме се с много предизвикателства и моменти, в които мислим, че сме намерили любовта. Странно е, защото не знаем кога и къде ще се случи, нито пък можем да си създадем някакъв образ и да кажем това е човекът, който търся.

 



Тагове:   дисекция,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511998
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686