Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2008 13:53 - Феята на любовта
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 2002 Коментари: 0 Гласове:
0



Феята на любовта

текст Надежда Стоянова

снимки Global Films

image

Къдрокосата блондинка Наталия Симеонова е сред малкото телевизионни лица, които с лекота могат да предразположат всеки непознат да сподели най-съкровената си тайна. Макар че е страшно приказлива и понякога трудно може някой да й вземе думата, събеседниците й изпитват нужда да разкрият проблемите си с надеждата, че тя ще даде най-правилния съвет. И тя го прави вече повече от шест години – през февруари ще бъде излъчено 130-то издание на шоуто Море от любов по bTV. Затова нека пожелаем на водещата и на целия екип творческо дълголетие, което да приключи чак, когато всички хора си кажат, че се обичат.

 

Наталия, според зрителите ти си феята на любовта. Прави ли са?

Фея ми звучи нереалистично. Аз съм добър посредник, който като приятел успява да изслуша двете страни и да намери това, което ги свързва.

 

Имала ли си герои, които просто търсят медийна изява?

Всички са абсолютно честни и не участват от суета. В повечето случаи хората ни приемат като последния лъч надежда да получат яснота за отношенията във връзката си. Не се стремим към положителна развръзка на всяка цена, защото понякога минават месеци, докато разберем, че не трябва да позволим миналото да застава на пътя на бъдещето ни. Бих призовала зрителите да не чакат да се стигне до проблем, за да ни потърсят, а периодично да освежават връзката си. Рутината може да убие чувствата.

 

Това ли е най-големият проблем във връзките?

Ами, всъщност много често битовите неуредици пречат на щастието. Също така трябва хората да се научат да коментират помежду си какво ги притеснява, а не с роднини или приятели. Отношенията са крепост, а да търсиш подкрепа някъде навън е предателство.

 

Имаш ли любими герои и истории?

Много са, но ще разкажа за последната двойка, на която помогнахме. Миналата седмица заснехме един от най-силните епизоди в Море от любов. Потърси ни жената, за да каже на мъжа си, че го обича и му благодари. В течение на разговора разбрах, че те имали много бурна и кратка връзка преди да се оженят. Един месеца след сватбата обаче разбират, че тя е болна от рак на матката – правят й две животоспасяващи операции. Спасяват я, но се оказва, че няма да може да има деца. Затова изпада в тежка депресия и дори предлага на съпруга си да се разделят, за да може той да създаде друго семейство и да има деца. Накрая решават да си осиновят дете и извървяват дългата процедура.

По време на снимките аз сама поисках комплект от документите им за осиновяване, оставих ги на входа на Социалното министерство и помолих да ги предадат на министър Масларова. Системата се задейства за по-малко от 20 дни, двойката вече се срещна с четири деца и е позна своето.

 

Ти обичаш да помагаш на хората. Защо тогава се включи само в началото на благотворителното шоу Великолепната шесторка по bTV?

Защото много пътуваме с екипа на Море от любов. С продуцента Маги Халваджиян почти бяхме прекроили графика на снимките, но Великолепната шесторка трябваше да бъде подготвена страшно бързо – за около 20 дни. Аз се включих във външните снимки и в събирането на хора. Мисля, че Ани Салич се справя прекрасно като водеща.

 

Имаше ли знаменитости, които отказаха?

Да, защото не знаеха точно за какво става въпрос. Също така хората са прави да се притесняват, че ако например са политици, зрителите няма да ги възприемат добре в ролята на певци. В същото време изпълнителите през тези два месеца не само няма да спечелят пари, а ще и загубят от пропуснати участия.

 

А някои от участниците имаха ли специални изисквания?

Не. Само Лили Иванова беше казала, че ще се включи при условие, че няма чалга. Ние отговорихме на това изискване, но пък на нея й се случи нещо непредвидено.

 

Мислиш ли, че хората забравят да си помагат?

Да. Ако отделяхме малко повече време да вникваме в комуникацията, всичко около нас би се случвало много по-бързо и много по-красиво. Когато конкретизираме своите мечти и стремежи и ги обясним по достатъчно ясен начин, така че да докоснем сърцата, неща се случват. И в това няма нищо вълшебно, а просто едно усилие да бъдем откровени.

 

В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА

Неотдавна показахме една потресаваща история, в която две момичета се правеха на момчета и ни потърсиха, за да кажат на приятелките си колко ги обичат. Изобщо не подозирах тяхната измама и изминах целия път, през който превеждам зрителите при запознаване с нашите участници. Отидох при първото момиче, после при второто, след това извиках отново въпросните близнаци като им поисках лични карти, които те бяха подправили. Наложи се да говоря с родителите на близнаците, както и с тези на момичетата. На снимките в студиото аз бях видимо вбесена и почти ги изгоних на финала. Ядосах се толкова много, защото когато публиката ни седеше ужасена, тези близнаци нямаха никакво чувство за вина и разкаяние. Стори ми се, че сме извървели целия този път напразно. Надявам се да не е така.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 512093
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686