Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2008 13:30 - виолета
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1610 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.02.2008 14:11


ето нещо по-старо :) от началото на миналата година

в. Монитор

Фолк звезда Виолета:
Всички мъже харесват силиконовите ми цици

Певицата обича моторите, бързите коли и… свирките


НАДЕЖДА СТОЯНОВА

image

Коли, мотори и разголени жени – какво друго може да видите в един поп-фолк клип?! Особено щом стане въпрос за чаровната блондинка Виолета от каталога на Диапазон Рекърдс, която нашумя не чак толкова отдавна. Фолк фурията обаче не е глупава и се учи от световно известни звезди като Pussycat dolls. И макар да вярва, че има още накъде да се съблече, засега не го направи. Ще чакаме! А междувременно нека надникнем под завивките на певицата. 

- Съвсем скоро записа нова песен. Каква е тя?
- Много динамична. Записах я в Румъния при Кости, който не отдавна направи дует с Пепа Секса. Песента всъщност е негова. Предполагам, че до края на месеца ще мога да реализирам и клипа, така че ще може да се види по Фен тв. Смятам да е нещо по-различно от досегашните – най-вече относно визията. Очаквайте голяма изненада.

- Само преди 15-тина дни се сдоби с титлата Мис “Февруари” на автомобилното списание proDRIVERBG. Чух, че имало някаква история с главния редактор на медията. Каква е тя?
- Ами, направена беше една демонстрация, на която аз се изявих и показвах шофьорските си умения. Оттам тръгна цялата работа. Журналистът остана силно впечатлен от уменията ми да въртя безпроблемно автомобил на 180 градуса. В началото той дори не ме разпозна, но като слязох се досети коя съм. Хареса ме и като жена, и като шофьор…

- От къде тази любов към високите скорости?
- О-о-о, аз от малка непрекъснато съм по моторите и по колите – наистина карането ми е много голяма страст. Още от 13-годишна се катерех по-големите мотори с помощта на батковците. Сега имам навик като съм ядосана или депресирана, паля колата, надувам музиката на макс и пиля гуми. Така се успокоявам.
Със сигурност мога да кажа, че имам гориво в кръвта. Чувствам се най-добре, когато съм на път и пейзажът през страничните стъкла се премрежва от високата скорост.

- Някое гадже ли те научи да въртиш геврека толкова добре?
- Ами, в интерес на истината да. Започнах да карам покрай мой много добър приятел. Всъщност всички ми казват, че ми е в кръвта. Човек може да се научи до някаква степен, но усещането трябва да идва от вътре.

- Всеизвестен факт е, че жените са калпави шофьори…
- Е, има и такива мъже. В доста случай дамите се справят значително по-добре. Поне такива са ми впечатленията – все пак доста обикалям по пътищата.

- Падаш си по скъпите возила. Последната ти страст е Мерцедес S600. А каква кола караш всъщност?
- В момента карам колата на брат ми, защото съм си поръчала нова и чакам всеки момент да ми я докарат, до една-две седмици. Правя си подарък за осми март. Разбира се, ще е Мерцедес, само че не S600, защото обичам да карам по-малки автомобили, а да се возя в големи.

- Това значи ли, че кавалерите, които могат да ти ги осигурят, са добре дошли?
- (Смее се) Не точно. Бих приела такъв голям подарък само от много близък човек, на когото държа и имам доверие. Не обичам да приемам скъпи неща от хора, които в определен момент могат да си ги искат обратно.

-Брей, че ти ще излезеш много евтино на мъжа до теб. А я кажи след като се смяташ за авантюристка, кое е най-голямото ти приключение досега?
- То не беше много скоро. Бях в Испания, където имах приключение с един доста сериозен мотор. Качих се да покарам това огромно нещо и за изненада на всички се справих горе-долу добре. Е, имаше едно малко залитане, но овладях положението. Адреналинът определено беше в огромно количество. Моторите и спортните коли ме карат да се чувствам велика.

- В хита ти “Ще те заболи”, в който пееш с рапъра Иво, визията ти много напомня за стила на световните звезди Pussycat dolls. Умишлено ли си търсила тази прилика?
- Ами, честно казано, аз много харесвам момичетата от Pussycat dolls. Винаги съм искала да направя нещо подобно. Много ме влече този стил музика. Попът, също като “мръсната газ”, ми е страст, а и самото парче, за което говориш не е типичната чалга. Ето защо се опитах да изглеждам по-различно и вероятно несъзнателно съм ги копирала. По принцип имам амбиция да се занимавам с този стил, но на този етап се налага да се огранича в рамките на поп-фолка, за да могат хората да ме приемат и запомнят. Ако се лутам из жанровете, нищо няма да се получи. Продуцентите ми са на същото мнение.

- В клиповете винаги си доста разголена и предизвикателна…
- А-а-а, не смятам така. Винаги може и още.

- Това ли е формулата на успеха?
- Не! Точно това ми се иска да докажа в новото ми видео.

- Как? Ще се забулиш?
- Пак ще съм много секси, защото каквото и да си говорим мъжете обичат да гледат красиви неща. Не казвам обаче, и че ще се появя по бельо. Всичко ще е много премерено. Просто искам да изглеждам “тежка”, важна.

- Деколтето, пълно със силикон, ли прави фолк певиците известни?
- Това важи не само за тази професия, а и за всички останали. Зависи каква точно известност търси жената и за колко време, защото всеки може да се съблече и какво от това. А и не смятам, че само певиците си слагат силикон. Вече всяка жена, която може да си го позволи, се разкрасява. Причината не би трябвало да е професията, а фактът, че така ще се чувства и ще изглежда по-добре.
На мен ми харесва още от преди, като бях по-малка. Затова си сложих имплантатни преди изобщо да съм си помисляла, че ще се занимавам с това. Чувствам се много добре и смело мога да каза, че и на мъжете им харесва.

- Като ти се обадих, вместо сигнал свободно чух последната песен на Софи Маринова и Устата “Мой си, дяволе”. Защо не си сложи твоя?
- Просто, защото като се обаждах на мобилния оператор, за да си включа тази функция, нямаше кой знае колко предложения и само това ми допадна.

- Все още съществува схващането, че ако искаш да станеш фолкаджийка, е достатъчно само да спиш с правилния човек…
- Е, всички сме чували за много такива случаи. Това, че се говори кой с кого и кога си ляга, не ми харесва, защото е навлизане в личното пространство. Ако пътят на успеха минава през леглото на шефа, това е личен избор. Да се надяваме, че на мен няма да ми се наложи да правя подобно нещо.

- Вярно ли е, че чалгаджийките правят секс за пари?
- Аз мисля, че всяка жена може да бъде купена. Защо трябва да е фолк певица? Може и да има такива колежки. Повечето мъже се стремят да впечатлят дамите и с друго, не само с пари.

- Като стана въпрос за секс, кажи имаш ли любима поза?
- А-а-а, имам доста любими пози, зависи от случая. Определящ фактор, разбира се, е човекът, с когото го правя, но и мястото, нагласата, ситуацията.

- А какво ще кажеш за френската любов?
- Френската любов е много хубаво нещо. Въобще това са все хубави неща, които трябва да се правят.

- С какво може да те впечатли представител на силния пол?
- Най-вече с чар, интелект и чувство за хумор. Трябва да е галантен, кавалер. Не обичам нагли мъже, които подхождат агресивно.

- А парите?
- Смятам , че за всеки човек банковата сметка е важна. Да си говорим, че без пари може да се живее, е несериозно. Любов, любов, но няма такова нещо без пари. Бих издържала за известно време любимия си. Много момичета смятат, че това е задължение на мъжа. Но защо да е така? И ние трябва да се чувстваме пълноценни, а няма как да стане, ако си стоим вкъщи и чакаме някой да донесе нещо. Да, аз обичам да чистя, за да ми е приятно у нас. Често дори готвя, но това се прави между другото.

- Вярно ли е, че русите жени се котират повече сред мъжете?
- Както се казва, русо гладно нема. Затова още в 10-ти клас се направих руса. След това имах брюнетски период. Разликата в мъжкия интерес не е чак толкова голяма, но всички мои познати твърдят, че ми отива повече да съм блондинка.

- Има ли истина във вицовете за блондинки?
- Може и да има нещо вярно, щом са се появили. Но нали знаеш, вицовете за блондинки са ги измислили скучаещите брюнетки.

- Една гола фотосесия ще те направи ли по-известна?
- Със сигурност ще се зашуми много. На този етап обаче още не смятам да правя тази крачка. Не е сега моментът, но бих се снимала. Когато човек има какво да покаже и то е хубаво, защо да го крие?

- А в порно филм би ли участвала?
- Е-е-е, чак до там не бих стигнала. Това вече е наистина доста лично.

- В една от по-старите си песни пееш “С поглед ми покажи”. Кой и какво?
- Мъжът, който ще срещна или съм срещнала. Всъщност имам човек до себе си, на когото разчитам и се чувствам добре, но не знам дали той точно е човекът на живота ми. Мисля, че имам да изживея още доста неща, за да мога да преценя. Хубавото е, че нашите отношения са на по-високо ниво – приятелството и доверието са много силни. Е, не мога да кажа, че не ме ревнува, но той е приел професията ми.
Когато намерим свободно време, се усамотяваме за няколко дни, изключваме телефоните и наваксваме за по-натам.

- Как се справяш с наглите подпийнали фенове по участията, които ти правят неприлични предложения?
- Алкохолът премахва задръжките, но по принцип заведенията си имат охрана и ако нещата загрубеят…
Аз съм много добродушна по природа, но понякога ставам и зла. И с риск дори да обидя някого, казвам директно, когато ми досаждат.
 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511720
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686