Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2008 17:25 - пей с мен
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 2096 Коментари: 1 Гласове:
0



Кой сега е номер 1
текст Надежда Стоянова
image

Преди време имаше една култува песен на Бичето със залавие Номер 1. Но ако зададем добре познатия въпрос – кой сега е номер едно в музикалното шоу Пей с мен по Нова тв, определено сред най-сериозните претенденти за голямата награда ще отличим Миро и 10-годишната му сценична партньорка Дивна, които след първите два концерта заеха челното място в класацията. Безспорно техният дует е сред най-обсъжданите, защото освен, че са много талантливи, заразяват публиката с чара и невероятното си излъчване. И както казва Миро: усмивката отваря всички врати. Затова им пожелаваме още повече поводи за искрени усмивки.

 

Две поредни седмици бяхте на първо място. Какво харесват зрителите във вас?

Дивна: Предполагам това, че сме атрактивни, а и пеем добре.

Миро: Ние сме като вуйчо и племеница и се чувстваме прекрасно на сцената. Ако в понеделник имахме възможност, щяхме да изпеем поне още три-четири песни.

 

А ако трябва да си направите самооценка, какви са предимствата ви пред останалите?

Дивна: Малко ми е трудно да преценя себе си, защото имам някакви недостатъци и един от тях е, че съм много инатлива. Миро обаче е човек, с който всеки може да се разбере.

 

Коя от двойките е най-големият ви конкурент?

Дивна: Честно казано няма дует, който да определя като най-голям наш съперник, защото всички се справят чудесно. Аз не съм тук заради голямата награда и съм приятелка с всички.

 

Как определяте с кое парче да се представите?

Миро: Винаги имаме големи затруднения в това отношение, защото ни допадат доста различни неща. За задачата да изпълним любимо парче от филм можехме да се спрем на няколко различни, но най-накрая решихме да е от Красавицата и звяра. За концерта в понеделник също имахме набелязани около 20 песни.

 

И как избирате накрая?

Миро: Търсим средно положение – да ни харесва, да можем да покажем техника и да изявим гласовете си.

Дивна: Всъщност Миро ми предлага различни парчета, от които после избираме някое, което зрителите ще харесат.

 

Можете ли да издадете какво се случва зад кулисите? Съревнованието създава ли напрежение?

Дивна: В нашия дует всичко е наред, защото ние сме в шоуто, за да се забавляваме.

Миро: Хората тук не са като на състезание. Не съм 100% сигурен как стоят нещата при начинаещите изпълнители, защото аз предимно общувам с колегите и дори създадох нови прителства. По принцип много сумпатизирам на Тони Димитрова, а сега дори още повече. С Маргарита Хранова пък се познавам може би вече от 15 години. Когато правех първия си запис, тя случайно беше в студиото и слушаше как се мъча с една фраза и ми даде първия съвет. С Любо ползвахме общ PR, като цяло тук сме едно голямо семейство.

 

В предаването сте пълни отличници, а в училище?

Миро: Аз не съм добър пример в това отношение, защото от 5-годишен знаех с какво искам да се занимавам. Никога не съм стоял пред дилемата дали да стана математик, космонафт...

Дивна: Аз пък се справям добре, но нямам любим предмет. Сега не ходя на училище, но чета уроците, когато имам време. Опитвам се да наваксвам колкото мога.

 

Дивна, вече си медийна звезда и започнаха да се появяват слухове за теб, че си много капризна и не искаш да пееш с Миро...

Изобщо няма такова нещо – ние с него се разбираме прекрасно. Не сме имали никакъв конфликт досега. Обяснението ми е, че някой е измислил тези лъжи.

 

Ако направите дует извън шоуто, как би се казвал? Някаква смесица от имената ви като Див мир например?

Миро: По скоро ще се казва Миро и Дивна и ще бъде еднократен. Но трябва да обясня нещо – съгласявайки се да участвам в предаването, си дадох сметка, че не трябва в никакъв случай да повтарям сценично партньорство с жена, защото преди време окончателно приключих с такива дуети. Този с Анелия беше изключение – инпулсивен, естествен и определено не беше целенасочено търсен.

Като се замислих, че три месеца ще бъда на екран, реших, че трябва да направя нещо, което тотално да ме отличи от досегашните ми проекти, от асоциацията с КариZма и сравняването на момичето с Галка. Затова спрях първоначалния си избор на едно момче, което се оказа, че не заслужава подобен шанс.

 

С какво те привлече форматът Пей с мен?

Получих предложение и от Великолепната шесторка, но в крайна сметка избрах да се изявя в Пей с мен. Причината е, че едва ли има човек от екипа на предаването, който да дължи на Седем-осми толкова много, колкото аз. На практика кариерата на КариZма започна с едно турне на Слави. Ние вече имахме хит, но е съвсем различно да се появиш с хора, които всяка вечер събират огромна аудитория. Тогава обиколихме 13 града и зрителите навсякъде бяха минимум 10 хил.

 

НАДЕЖДАТА на Дивна

Готова съм дори и за смяна, но се надявам Миро да е доволен от мен. А след края на шоуто искам просто да се прибера и да си почина, да се видя с приятелите. Освен това тази година завършвам 4 клас и ще кандидатствам в музикално училище.

 

НОВИНКИ от Миро

Албумът ми вече е готов и трябва да излезе до края на шоуто. Липсва само един текст и финално смесване на всички песни, защото оставих това за накрая. В момента водя много приятни преговори със спонсори, за да има представянето на новия ми проект по-голямо покритие и представяне. От инвеститора всъщност зависи даването на по-голяма популярност. Песните вярвам, че ще се харесат на феновете ми, но аз смятам, че когато човек прави нещо, трябва да се постарае да е голямо и впечатляващо.



Тагове:   мен,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Divna
13.06.2008 15:50
az sam edin ot nai-golqmite fenove na Divna mn bih iskal da se zapoznaq s neq ili porsto da poprikazvame i slu4aino ako vidi tova neka mi pishe na skype:
My skype: Andry_Shevchenko91 mn bih iskal da si pogovorq s neq :PpP :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511939
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686