Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2008 18:31 - клуб лукс
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 7160 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2008 22:13


Лукс в комбинация с красота

Надежда Стоянова

image

Най-красивата омъжена жена в България и на Вселената за 2007 Елеонора Манчева ще ни показва истинското измерение на лукса – този, за който дори не сме и мечтали. Как живеят най-богатите личности страната? Кои хора оформят елита у нас? Как обичат да се забавляват, къде прекарват ваканциите си, какви неща пазаруват? На тези и още куп въпроси, свързани с бляскавия живот на тузарите, ще намираме отговори всеки делничен ден от 18:45 в Клуб лукс по TV2, както и в неделя от 12:00 в компанията на Нора и други експерти в областта.

 

Какво ще ни показва Клуб лукс?

Това е шоу, в което ще се говори за лукса като начин на живот, усъвършенстване, общуване и развитие. От понеделник до петък предаването ще разглежда различнии теми – например пурите и всичко, свързано с тях. Аз участвам в неделното издание, но моята роля не е като на типичен водещ. Изявявам се като коментатор, изказвам собственото си мнение и правя обобщение на различните въпроси, които разглеждаме. Ще има и гости, но интервютата с тях ще провежда глас зад кадър.

 

Какви хора ще бъдат канени в студиото?

Такива, които могат самите да бъдат наречени лукс и са потребители на лукса – собственици на лимузини, на магазини за диаманти. Мисля, че сега беше най-подходящият момент да се направи такова предаване и у нас. По света то отдавана съществува – по BBC, по CNN, и във всяка страна луксът е различен. При нас той е по-близък до изяществото в Италия. Вече се срещат все по-класни предмети, събития и личности и всичко това трябва да бъде показано.

 

Колко ще е продължителността на неделното издание?

Половин час засега, но екипът ни ще се бори за разширяване, както и за по-късен час на излъчване, когато зрителите са повече. Нека първо да наберем малко скорост и да видим какъв ще е интересът.

 

Наложи ли се да те убеждават да приемеш или идеята веднага ти хареса?

Обмисляла съм да се занимавам с телевизия, но смятах да се захвана с това, след като се приберем окончателно в България заедно с моя съпруг, защото в момента много пътуваме. Не очаквах, че това ще се случи толкова скоро. Получих няколко предложения, но най-много ме заинтригува това на TV2 за Клуб лукс.

 

Има ли елит в Бългрия и част него не е ли всъщност псевдоелит?

Смея да твърдя, че елитът е доста ограничен кръг от хора – не повече от 100 души в цялата страна, но ще стават все повече. Останалите известни личности може да си мислят, че притежават лукса, за който говорим, но всички виждаме, че не е така.

 

Къде можем да срещнем тези личности?

Звездите не би трябвало да могат да се видят всеки ден и на всяко място. Идеалният роден пример е Лили Иванова, която няма начин да бъде срещната нито в супермаркет, нито в магазин, нито на улицата. Не знам как успява да запази тази дисктерност, но много й се възхищавам. В чужбина нещата стоят по същия начин. Не е невъзможно да засечеш известна личност, но е малко вероятно, освен ако не попаднеш на някое от местата, които те посещават.

 

Вие със съпруга ти (бел. ред. футболистът Владо Манчев) не живеете в България. Това няма ли да попречи на телевизионните ти изяви?

Сега живеем в Испания, преди това пък бяхме във Франция. Откакто станах носителка на двете титли – Мисис България и Мисис Вселена, пътувам постоянно, така че няма да е проблем. А и предаванията са на запис и имам възможност да направя броевете за няколко месеца напред.

 

В Испания хората познават ли те?

В града, в който живеем, да, защото не е много голям и често имат възможност да ме срещнат. Там имат една интересна традиция за изразяване на възхищение към красивите жени – стават на крака и ръкопляскат.

 

ЗАДГРАНИЧНА ПЕРСПЕКТИВА

Получих предложение за среща с ръководството на италианската телевизия Rai Uno, на която да обсъдим бъдещи съвместни проекти. Видели са мои снимки в интернет, след което се свързали с българи, които живеят там и миналата седмица ходих за няколко дни в Рим. Запознах се с четирима от директорите на канала и те са много очаровани от мен. Какво ще се случи оттук нататък засега не знам. Още не могат да определят какво точно е мястото, което бих могла да заема на този етап, защото не говоря италиански. Иска ми се първоначално, докато науча езика, да се снимам като рекламно лице.

Докато бях в Италия успях също така да дам интервю за едно тяхно месечно списание Numero tv uno, чийто трети брой предстои да излезе. На срещата дойде лично главният редактор на изданието Карло Оридживия. Всичко беше много професионално – подписах декларация, че съм съгласна да дам интервю и че то ще излезе в определения брой.



Тагове:   лукс,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 510258
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686