Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2008 02:03 - секс игри, ах
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 2019 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.05.2008 07:24


Интимна среща без ангажимент

Надежда Стоянова

На всяка от нас се е случвало да излезе вечер да се забавлява по женски без половинката си. Това обикновено включва безспирни танци, екзотични алкохолни коктейли и много привлечени любопитни погледи. Но две усмихнати дами винаги действат като магнит за всеки уважаващ себе си сваляч, който просто се чувства длъжен да опита късмета си. И във вихъра на нощта, под влиянието на някое друго питие повече, като че ли ставаме доста по-отзивчиви и склонни да изтърпим дори някой досадник, залагащ на куп прецизно заучени изтъркани клишета при омайването на женски създания. Разбира се, ако имаме повече късмет, не е изключено да срещнем някой неустоим плейбой, който да е достатъчно само да се усмихне, за да ни накара да се настроим на романтична вълна.

Колко често обаче при подобни ситуации сме склонни да се поддадем на моментната страст и да прекараме бурни преживявания под завивките в компанията на чаровника, който ни е заговорил на бара? Колебаем ли се дали да се насладим на приятена и разтоварваща любовна игра с непознат? Какво ни кара да се притесняваме на следващата сутрин? Сексът може ли да бъде просто секс или все още робуваме на средновековния манталитет и прeдразсъдъци да не бъдем наречени леки жени?

Мъжете нямат колебания дали да се отдадат на ласки с напълно непозната, защото за тях е гордост след това да обсъждат с приятелите си своите завоевания. Това е като доказателство за тяхната мъжественост, а нека не забравяме, че сескът за една нощ може да е много разтоварващ и отпускащ. Често обаче жените обмислят ситуацията по-внимателно, дори когато се отдават на първичните си желания. На сутринта след на пръв поглед неангажиращите преживявания се събуждат с надеждата, че човекът до тях има намерение да ги види отново. Така прекарват следващата седмица в очакване непознатият да се обади и когато той не го направи, се чувстват изоставени, защото за да постигне целта си въпросният мачо им е наговорил куп добре звучащи лъжи. Нищо чудно самозаблудилите се дами да изпаднат в депресия, мислейки, че са открили перфектния любовник. Любовник може би, но партньор едва ли. Не е много логично след такава среща да започнем да кроим планове за бъдещето. Не е изключено отношенията да продължат и след това, но по-вероятно е това да не се случи.

Живеем в 21 век и всеки трябва да правим разлика между секса и любовта, защото интимната среща с непознат е просто задоволяване на нагона. И какво лошо има в това? Вярно, че перспективата да прекараш наистина незабравима нощ с някого, знаейки че повече няма да го видиш, звучи малко тъжно, но точно в това е магията. Напълно възможно е консервативните ни приятелки да порицаят постъпката ни, но човек  сам носи  отговорност за  стореното.

 

ВИРТУАЛНИ ИЗКУШЕНИЯ

Импулсивността винаги е била привилегия на по-смелите хора, готови да опитат повечето от нещата, които им се предлагат и звучат любопитни. Това важи с пълна сила и в интимния живот. Но не всички са късметлии да имат такова излъчване, че откъдето и да минат все някой да се обръща след тях. Затова с масовата употреба на интернет се появиха и алтернативни начини за интересни запознанства.

Няма спор, че подобни чатове са често посещавани от мъже от всякакви възрасти, но дамите, които се подвизавват там са предимно в тинейджърска възраст или най-много на 23-24 години. Преобладаващата част от посетителите на сайтовете за запознанства са там с единствената цел да намерят партньор – в повечето случаи не за сериозна връзка, а просто за прекарването на една нощ заедно. Това не е нещо ново, защото хората са с ясното съзнание, че новият им познат/а иска само секс от тях и нищо друго. Опознавателните разговори са всичко друго, но не и задълбочени. Най-важното е да получим снимка на събеседника си, за да знаем дали има смисъл да продължим комуникацията, или да се преориентираме към друг реещ се във виртуалното пространство. Сред често задаваните въпроси в често безсмислените разговори са „на колко години си; каква музика харесваш; кое най-нестандартното място за секс” и, разбира се, „кога ще се видим да се опознаем очи в очи”.

 

TOOTHING – ЩО Е ТО?

Западноевропейците сякаш винаги вървят с крачка преди нас. Изпревариха ни дори и по отношение на разнообразяването на скучното и продължителното време, прекарано в градския транспорт, влаковете, автобусите и супермаркетите. Новата мода, наречена toothing, позволява на непознати да си уреждат срещи чрез мобилните си телефони. Как ли? С помощта на една от екстрите на нашите gsm-и – Bluetooth, която ни позволява да изпращаме снимки и съобщения на друг телефон, намиращ се в обсег от 10 метра. Ако някои от останалите скучаещи приеме съобщенията ни, започва кореспонденция и уговаряне на подходящо място – хотел, помещение за персонал или празно купе.

Този нетрадиционен начин за уреждане на срещи е измислен през март 2004, един от посетителите във форум за измамници споделя за случилото му се. Година по-късно администраторите на форума признават, че историята била измислена от тях, но идеята им се оказва доста полезна и започва да се практикува. След няколко месеца пък започва да се говори за друго явление, наречено greenlighters – мъже и жени, които носят зелени тениски с обърнати яки, което се приемало като сексуален намек към непознатите, облечени по същия начин.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511713
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686