Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2008 21:04 - полезни съвети
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1271 Коментари: 0 Гласове:
0



Кратък курс по оригиналност
Надежда Стоянова

До неотдавна гледахме само по филмите как някой безумно влюбен момък „пленява” своята любима насред претъпкания градски център с оригинално послание, вървящо се на оргомна видео стена. Но вместо да чакаш обяснение от мъжа, притесняващ се от демонстрацията на романтика, по-добре вземи нещата в свои ръце и сама впечатляваща направи изненада. И нека уточня, че не става въпрос да напишеш дълго писмо до феята на любовта Наталия Симеонова, която да разкаже твоята любовна история в предаването Море от любов. Честата експлоатация на този вариант, го превърна в доста изтъркан. Така че впрягай въображението си, за да измислиш нещо по-нестандартно, но също толкова запомнящо се.

 

ПЕСЕН ЗА ПОДАРЪК

Серенадите са много романтичен начин за изразяване на чувствата, но не всеки има музикален талант. А освен това те са свързани преди всичко с показност, с желание да споделиш пред целия свят кой е твоят любим. Но ако искаш да го изненадаш приятно, не е нужно до припадък да крещиш името му под прозореца на апартамента, защото по-добрият вариант е да му посветиш песен. Хем ще е лично за него, хем ще си я слуша, когато поиска, а не точно, когато ти си решила.

Реализирането на идеята не е никакъв проблем, защото се оказа, че има фирми, които предлагат такава услуга. Екип от експерти в областта на нежните чувства е винаги насреща за написването на разчувстващ текст, а в случай, че и ти имаш интересни идеи, също могат да бъдат включени. Името на получателя със сигурност ще бъде споменато по няколко пъти по време на парчето, което ще получиш записано на CD в прекрасна купия за подаръци. Можеш също да се възползваш и от възможността да направиш специална обложка, точно по твой вкус.

 

СТРАСТИ В СУПЕРМАРКЕТА

Супермаркетите на пръв поглед изглеждат най-неподходящите места за любовно обяснение, но всъщност не е точно така. Последната мода за почитателите на нестандартните изяви е посрещането на обекта на техните желания с послание още на влизане в магазина, в който са го пратили да пазарува. Подобна форма на „изливане” на чувствата е доста актуална в Западна Европа и дори феновете на някоя звезда от родния шоубизнес могат да я поздравят. У нас това е осъществимо на 58 места, където има огромни плазмени екрани. Срещу „скромно” заплащане в точно определен час едновременно на всички монитори може да се появи поръчаната романтична изненада. Е, друго си е човек да има избор!

 

ПОСЛАНИЕ ВЪРХУ ЧАША

Как да намериш подарък, който половинката ти да помни до края на живота ти? Как да го впечатлиш, така че да разказва това на приятелите си? Защо не пробваш с нестандартен подарък, който да държи на видно място вкъщи, където всеки гост да може да го види? Необхдима ти е една съвсем обикновена порцеланова чаша за чай и макрер за керамика, който можеш да си купиш от всеки магазин за художнически материали. Това е, останалото е в твои ръце – можеш да нарисуваш някоя забавна картинка, да напишеш интересно послание, пожелание или просто името на любимия човек. Подаръкът със сигурност ще стане много по ценен и личен, когато си вложила част от своята изобретателност.

 

ЛЮБОВНА РЕКЛАМА

Има ли нещо, което да изглежда още по-мащабно от посланието в супермаркета? Разбира се – огромен билборд в центъра на София. За деня на влюбените тази година една от фирмите за външна реклама предостави част от паната си на ентусиасти, решли да направят впечатление. Наемателите на рекламите получиха правото сами да създадат визията на проекта си и да зарадват половинката си срещи сумата от 10 лв на ден.

 

МОБИЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Мобилните оператори също станаха съпричастни в измислянето на послание. При това тяхното предложение също ще пропусне неприятното треперене на гласа, изпотяването на ръцете и други подобни симптоми на любовната треска. „Вече не е нужно да репетираш до припадък своето обяснение”, уверяват те. С помощта на мобилния си телефон за секунди можеш да изпратиш най-оригиналния поздрав, след като преди това си избрал най-подходящия от предложенията.

 

ЗВЕЗДЕН ИЗБОР

Ако никое от вече споменатите любовни обясенения не ти се струва достатъчно впечатляващо и запомнящо се, значи трябва да помислиш върху перспективата да подариш звезда. Не в буквалния смисъл, разбира се. От 70-те години до днес стотици хиляди звезди са наречени на знаменитости, но и на съвсем обикновени хора. Сега това може да направиш и ти за мъжа на своите мечти. Ще получиш красив сертификат за вписване с името, избрано от теб, дата на посвещението, координатите на звездата, както и детайлна звездна карта.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511694
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686