Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2008 15:05 - Как да оцелеем
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 1337 Коментари: 0 Гласове:
0



Оцеляването на един водещ

Надежда Стоянова

image

Само след седмица екипът на риалитито Survivor: Островите на перлите се завръща от далечната и изключително екзотична дестинация, която избра за третия сезон на шоуто – Панама. Но понеже сме нетърпеливи да разберем как мина снимачният процес се свързахме с водещия Владо Карамазов, който с удоволствие сподели интересни преживявания. Разбира се, не прекалено, за да запази тайната и интригата до началото на есента, когато ще започне излъчването на епизодите.

 

Владо, как вървят подготовката на третия сезон на Survivor?

Засега всичко е страхотно и надминава очакванията ни. Има страшно много интересни ситуации. Този сезон ще бъде доста по-интересен от предходните два, не само заради опитния екип, а и заради успешния кастинг – участнците са много интересни.

 

С какви препятствия трябва да се справя екипът?

Препятствията като цяло остават същите, защото все пак това е вече правен формат и ние се опитваме да предвидим какво ще се случи. Въпреки това всеки ден отиваме на снимки и виждаме коренно различни ситуации в отношенията между участниците. Колкото до екипа – непрекъснато трябва да се съобразяваме с метеорологичните условия. Постоянните дъждове определено затрудняват снимачния процес, защото трябва да изчакваме пороят да спре и след това да продължим. Доста специфична работа. Survivor ни научи на търпение, а от друга страна ако не бяха всичките тези трудности, то това със сигурност нямаше да бъде Survivor.

 

С какво ще ни изненада шоуто?

С факта, че самите състезатели имат много по-голям житейски опит и интересен набор от лични качества. Това със сигурност прави играта много по-интересна. Повечето от тях са водили истински битки и знаят как се оцелява в живота, знаят как да изиграят своите „козове” пред останалите. Изключително изобретателни са що се отнася до стратегии, а това доведе до много сериозни сблъсъци на характери.

 

Локацията, която избрахте, пред големи трудности ли ги изправя?

Естествено – това все пак са напълно необитаеми острови. На пръв поглед изглеждат красиви, но крият изключително много изненади, част от които са неприятни. На първо място са читрите, които те нахапват целия, а усещането е нетърпимо. След това те довършват останалите насекоми. Спасение във водата трудно се намира, защото покрай бреговете често могат да бъдат видени цели стада от скатове с огромни размери. Да не забравяме и честата липса на сянка, при което слънцето е непоносимо силно.

 

А участниците по-неиздръжливи ли са от миналата година?

Не бих казал. Обикновено хората, които се явяват на кастингите за формата, са страшно мотивирани. И миналата година, както и тази, те много бързо свикнаха с глада, така че особени разлики няма в това отношение. Част от миналогодишните мъже имаха определен режим на хранене и на тях им беше изключително трудно, но мисля че тази година са малко по-подготвени.

 

Какво можеш да ни кажеш за тях?

И този сезон ще има познати публични лица. За съжаление, не мога да кажа нищо повече в момента. Разбрах, че по медиите вече се споменават разни имена, но в крайна сметка всички ще останат доста изненадани. Трябва още малко търпение. Надявам се зрителите да си изберат любимец, чиято история да проследят, защото в крайна сметка не е важно кой печели играта, а как и с цената на какво.

 

Вече успяха ли някои да се откроят от останалите?

Всеки един от тях е завършен характер без значение от възрастта си. Още в самото начало всеки се отличава с по нещо уникално в себе си.

 

Гладът ли е най-голямото предизвикателство?

Да, едно от основните, но не бива да подценяваме и природните условия. В момента едно от най-трудните предизвикателства е рязкото падане на температурите нощем и доста често цяла нощ не спира да вали.

 

Къде ти харесва повече – в Панама или на миналогодишната локация?

На Перлените острови. Миналата година бяхме в един от резерватите на Доминиканската република, но там не можах да видя много неща. Всъщност аз обичам животните и тази година имам възможността да видя наистина уникални видове. На няколко пъти се гмурках сред стада от риби край коралови рифове, което винаги ми е било мечта.

 

Колко дълго продължава снимачният ден и какво се случва?

От сутрин до вечер. Съветите се снимат вечер и не рядко продължават до полунощ. Снимаме и игри – обикновено по две на ден, което не ни оставя свободно време. От друга страна това е интересно, защото всичко се случва с много бързи темпове.

 

Споделял си, че по време на работата по Survivor: Експедиция Робинзон (бел. ред. вторият сезон), си научил много неща за себе си. Какви са те?

Миналата година разбрах, че съм много търпелив и издръжлив. В момента има малко неща, които наистина биха могли да ме уплашат или пък да ме откажат от нещо. Станал съм по-твърд като характер. Разбрах, че ако правя нещо с удоволствие, то се превръща в приключение за мен.

 

Кога приключват снимките?

Снимките продължават до началото на август, а стартът на шоуто ще бъде през сeптември. Кога точно, ще кажат колегите от bTV.

 

ПАНАМСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ

Столицата Панама сити е изключително колоритен град. Има всичко – небостъргачи, бедни квартали в съседство, а непосредствено до тях – жестоки шопинг центрове. На мен адски ми допадат такъв тип градове. Освен това е страшно оживен с изключителна палитра от националности. Но най-много ме впечатли красотата на островите, приливите и отливите. Тази локация е една от най-популярните за снимане на формата може би точно, защото природата е страшно красива и има впечатляващи животни. Както вече сигурно сте разбрали, в момента е популационният период на китовете и всеки ден екипът става свидетел на любовните им игри.



Тагове:   как,   оцелеем,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 511826
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686