Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2008 11:15 - Работно момиче
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 2531 Коментари: 0 Гласове:
0



Работно момиче
текст Надежда Стоянова

image

След огромното количество вицове за блондинки, което ни залива непрекъснато, всички сме склонни да поставяме под въпрос интелектуалните способности на русокосите представителки на нежния пол. Е, тв асистентката Жасмина Тошкова, доскоро позната от ефира на Нова тв с играта Сделка или не, е решена да опровергае подозренията, захващайки се с рекламна дейност и то директно на ръководна позиция. Но ако вече сте започнали да страдате заради нейното отсъствие от малкия екран, ще ви успокоим, че няма да е кой знае колко продължително, въпреки че тя упорито пази тайната около следващата си ефирна поява.

 

Жаси, в началото разкажи как премина твоето лято?

Предимно в работа – през уикендите пътувахме до Велинград, Хисаря или Слънчев бряг. Нямах време да си почина за повече от 2-3 дни, но така времето е по-сладко.

 

Защо лиши почитателите си от възможността да те гледат в Сделка или не?

Това беше доста трудно решение за мен. Колкото и банално да звучи, Сделката ще си остане моето най-любимо предаване. Просто в периода до Нова година имам няколко неотложни пътувания до чужбина, свързани с новата ми работа – специализирани курсове в Амстердам и изложения по света, които трябва да посетя, ако искам наистина да съм добра в това, което върша. Разбира се, телевизията ще си остане моя голяма страст и ще положа усилия да се развивам и в този посока, макар и само като хоби.

 

Какво ще ти липсва най-много от играта?

Вълнението на участниците, шегите на екипа, дори горчивото кафе, когато ни налегнеше умора при условие, че ни чакат още снимки. С една дума – всичко.

 

Познаваш ли заместника си Иво?

Да, познавам го и много му симпатизирам. Мисля, че притежава всички качества, с които да спечели зрителите.

 

Нямаше ли все пак някакъв начин да съчетаеш новите си ангажименти с участието в шоуто?

За съжаление няма как, в противен случай нямаше да се стига дотам. Със сигурност знам, че до края на годината ще ми се наложат няколко отсъствия от България, които съвпадат със снимките за предаването.

 

Какво точно е новото ти амплоа?

Работя като мениджър по рекламата в известната фирма Стъклен свят, лидер в ресторантьорското и хотелиерско оборудване. До 2 седмици ще е готов новият каталог, чиято подготовка ни отне много месеци труд и организация. За сметка на това се получи нещо уникално, което досега българският пазар не е виждал. В съвсем кратък срок ще са готови и двата нови телевизионни клипа на компанията, в които целият ни екип вложи доста усилия. Очаквайте до края на септември те да се завъртят в ефира на телевизия Планета. Работя още и по новите рекламни визии и календара ни за следващата година. Водя кореспонденцията на фирмата с чуждестранните ни партньори, пътувам в чужбина по изложения...

Новите ми служебни занимания ми доставят огромно удоволствие, защото виждам материализиран плода на труда си и клиентите сами си казват мнението, а това е голямо удовлетворение.

 

Как се стигна дотам да ти предложат позицията?

Организирах и сглобих екипи, с които изготвихме миналогодишния календар на фирмата. Получи се нещо страхотно. Видя се, че моите контакти и опит в тази сфера ще бъдат полезни. Имам много познати чужденци от бранша, които ме държат в течение за това как се развива рекламният сектор навън, което е от голяма полза. Специалността, която предстои да завърша тази година, е финанси и дори на пръв поглед да няма кой знае колко общо доста ми помага в икономическия аспект на работата.

 

До края на годината те очакват много пътувания. С какво са свързани те – с новата работа?

Предимно, но миля да съчетавам полезното с приятното.

 

Къде ще ходиш?

В следващия месец и половина ще пътувам до Амстердам и Барселона.

 

Нали не планираш да изоставиш завинаги малкия екран?

Не, определено.

 

Говори се, че вече обсъждате нови съвместни проекти с Румен Луканов…

Да, така е, но е твърде рано и още не смея да разкривам подробности.

 

Какво можеш да споделиш в аванс?

Не обичам да говоря преди нещата да са сигурни.

 

Преди време Румен спомена, че на ефира му липсва истински скандално шоу и крайно провокативна водеща. Обмисляте ли нещо в тази посока?

Не, това не е тип предаване, което ще пасне на моя темперамент. Аз съм много спокоен и уравновесен човек. Не мисля, че ми отива подобна роля, по-скоро бих се чувствала не на място. След време се надявам да реализирам мечтата си да съм водеща на светско предаване с актуални новини за популярните личности и последните тенденции в модата.

 

Какво става с кино изявите ти? Някоя нова роля?

Не ми остава време да се занимавам с това в момента, имам други приоритети.

 

ДЕТАИЛИ ОТ СДЕЛКАТА

-Сделка или не е българският вариант на американската игра Deal or No Deal

-шоуто стартира за първи път на 19 септември 2005 по Нова тв

-първият спечелил най-голямата сума в играта (75 хил. през първия сезон) е скандалната водеща Венета Райкова

-мястото на напусналата асистентка Жасмина зае спасителят от Дупка в стената Иво Иванов




Тагове:   момиче,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 512081
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686