Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2008 18:02 - Диана Любенова
Автор: despida Категория: Забавление   
Прочетен: 10894 Коментари: 5 Гласове:
0



Неудобен разговор

image

Една от най-интересните водещи, които дефилират из родния тв ефир – Диана Любенова, усилено се подготвя за новия сезон на своето ток-шоу Секс игри, ах. Няма начин да не сте чували за нея и за манията й да провокира околните. За да отбележи старта на предаването си преди четири години, тя направи гола фотосесия пред ЦУМ, а сега обещава нови изненади – още по-интересни от досегашните. Остава само да чакаме.

Кога започва новият сезон на предаването Секс игри, ах по Диема 2?

По план трябва да тръгне точно на Нова година и да е пълно с още повече провокации. Вече ще бъде ежедневно – от понеделник до петък, и доста по-различно. Въпреки че ще е съкратен формат, зрителите да се готвят за много нови рубрики и репортажи от различни краища на света. С екипа ще се опитаме да представяме сексуалността и проблемите както на българите, така и на други народи. Ще видите най-интересните секс дестинации, ресторанти, традиции и норми, различни от нашите. Ще има също и много интересни гости, на които ще поставяме специални мисии.

Какви по-точно?

Ще им даваме сексуални играчки и аксесоари, които те да ползват известно време, а след това да ни разкажат кое как се е случило. Дори имаме идея да сложим камера, която да следи всичко – нещо като секс риалити.

А защо шоуто вече ще е всеки ден?

Аудиторията го изисква. Хората имат нужда да споделят с някого проблеми от този род.

Българинът не е ли прекалено консервативен, за да говори за интимните си преживявания?

Но хората в малките градове все още живеят в свой собствен свят и малко трудно се отърсват от предразсъдъците и морални устои, налагани с години в един друг етап от развитието на страната ни.

Как ще избираш гостите си?

Ами, аз честно казано нямам голям интерес към известните хора, защото ми е пределно ясно, че те ревниво пазят имиджа си и не биха били толкова откровени за преживяванията си в леглото. От време на време имам такива гости, но сега вече ще каня по-обикновени хора.

Коя от обсъжданите теми в твоето студио ти е била най-интересна?

Не мога да кажа някоя, която да е била по-малко интересна от другите. Винаги съм имала афинитет към забранените неща – като забранен плод.

Значи ти си една съвременна Ева?

Да, може да се каже. Наистина темата секс ми е много интересна, защото той е много важна част от нашия живот, а освен това ни поддържа в добро здраве. Той може да балансира както човешкия организъм, така и психиката.

Какви най-често са причините за проблемите в двойките?

Липсата на комуникация. Ако двама души не могат да споделят какво точно мислят, започват проблеми, които после се задълбочават. В един момент те спират да си казват, че се обичат. Българите не могат да обсъждат чувствата си, но човек няма как да разбере какво точно мисли другия, ако той не му каже. Има двойки, които са заедно от 15-20 години и страстта е вече изчезнала, но трябва да се намира начин винаги да се поддържа огънят.

Подготвяш ли нещо специално за старта на предаването?

Отдавна мисля по въпроса и вече имам идея по какъв начин да изненадам зрителите. Ще бъде хубава провокация, но няма да я издам, за да задържа интереса. Аз много държа на провокацията, тя е много важна особено при подобно предаване – не може да съм поредната водеща, която се държи скучно и очаква хората да я гледат, само защото е красива или умна.

Задавала ли си въпрос, на които дори на теб ти е неудобно да отговориш?

Не! Имало е теми, които не съм коментирала в предаването, защото не съм намерила подходящите гости за тях. Макар че не съм журналистка, знам, че в тази професия има едно много важно правило – да не задаваш въпроси, на които сам не можеш да отговориш. Трябва винаги да съм откровена с хората, които ме гледат и с тези, които са в студиото, щом искам същото от тях.

Има ли предложение, на което би отказала?

Е, сексуално – да. Ако питаш за работата ми, също ще кажа, че много внимателно избирам ангажиментите си. Имам определени цели, които следвам бавно и затова избирам прецизно.

Какво иска Диана Любенова?

Искам да започнат да ми се случват по-осезателни неща в киното и театъра. Мисля, че все още не съм изиграла най-добрата си роля.

 

ЗВЕЗДИТЕ ОТБЛИЗО

Преди малко повече от месец две холивудски звезди – Антонио Бандерас и Морган Фрийман, пристигнаха у нас за снимките на филма Кодът на режисьорката Мими Ледър. Двамата са изпечени обирджии и следващата им цел са съкровищата на руски бижутериен магнат. Познайте коя е любимата на милионера. Ние ще ви улесним – Диана Любенова в ролята на Людмила. Антонио изкусно прибира една от гривните на чаровната и завидно богата съпруга по време на един коктейл. Междувременно тандемът елитни крадци изготвя перфектен план как да срине охранителната система на семейството, за да се добере до най-големите им скъпоценности.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. felicity - :)
19.01.2008 12:38
А Свежен и Ицо? Или Диана сама ще си го води?
цитирай
2. despida - :)
19.01.2008 13:16
A-a-a, mislq, 4e i te 6te sa si tam ;)
цитирай
3. анонимен - diqna lubenova e nai qkata i nai i...
17.11.2008 22:43
diqna lubenova e nai qkata i nai interasnata jena na sveta,radvam se 4e tovq e ne samo moe mnenie,no i na mnogo dr. hora!tq e edna izklu4itelna aktrisa,seksapilna DAMAi neveroqtna jena,znam 4e 6te se u4udite 4e go kazva momi4e na 13g no tq e naistina neveroqtna,s netarpeni 4akam novite i filmi i dori v seriala"zabranena lubov"tq igrae na i estestveno!tq e moqt idol i qz q podkrepqm napalno vav vsi4ko,kazvam go za6toto sam 4ela tolkova mnogo za neq,4e znam vsi4ko za neq! tq e unikalna i nezbravima vav VSI4KO!!!
цитирай
4. анонимен - diana lubenowa e....
10.04.2009 21:17
tq e mnogo krasiwa mnogo iskam da znam kakwa e w istinskiq si jiwot
цитирай
5. анонимен - Diana
01.08.2009 23:28
http://dianalubenova.11.forumer.com

Ako ste fenove na Diana Lubenova zapovqdaite pri nas!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: despida
Категория: Лични дневници
Прочетен: 512067
Постинги: 159
Коментари: 183
Гласове: 686